Grusomt å se på TV igjen

Jeg har i lengre tid avstått fra å se på sånn TV som alle andre ser på. Du vet en sånn en du bare slår på, og lar andre bestemme hva du skal se. Der programmene kommer etter hverandre etter forhåndsbestemt plan. Det som alle snakker om.

Det var grusomt. Jeg slo av igjen.

Jeg liker å bestemme selv. Så jeg starta opp Wimp i stedet. Alene med mine tanker.

Jeg tenker at det var litt kaldt her akkurat nå. Må finnes en termostat et sted. Det er det sikkert. Eller så er det jo pledd her. Noen har lagt det her. Skulle ønske jeg hadde badekar. Men det hadde vel kostet mer.

Skal jeg poste dette nå? Vel, om du leste det er det postet.

 
 
 
 
avatar

About Vebjørn Sletten

Bor i Mo i Rana og liker å skrive litt. Jeg heter Vebjørn, men blogget tidligere som Johni Schuweldahl. Nå vil jeg bare være Vebjørn når jeg blogger ;)
Uncategorized

15 comments


 1. Jeg har tatt TV timeout (med unntak av Beck og Lilyhammer) for å pløye gjennom den boksen med “Rome” jeg har fått. Alle andre har sikkert sett hele serien for lenge siden, den er tross alt syv år gammel men so what. Anbefales.

 2. Tv står på hos meg, men ser lite på den gitt. Bare skifter kanal hvis det er noe jeg absolutt ikke vil se :-)

  -fia

 3. Å, det er deilig å slippe å se TV. :)

 4. avatar Frk. Snow

  Vurderer sterkt å droppe en god del av nyhetssendingene fremover. Det blir for mye ABB. Jeg så han for første gang “live” i morges i nyhetssendingene og jeg må innrømme at den mannen gir meg frysninger.

 5. Jeg kjenner ikke til den TV’en du nevner jeg Vebjørn, men så kjenner jeg ikke til å starte opp noe Wimp heller.
  And who want to start up a “wimp” anyway? 😉

 6. Hei Vebjørn på Mo!:)
  Hilde i Sandnessjøen her :)
  Av og til, på søndager som regel kan jeg sitte pal foran TVen flere program etterhverandre, og når jeg ser hvor fort tiden går, og hvor lite jeg egentlig får gjort i reklamepausene, blir jeg skremt, og ser ikke på TV på mange dager etterpå! :)
  I dag måtte jeg ha med meg Grand Designs på VOX, men nå er bildeboksen slått av, og litt stille musikk flyter rundt i stua i stedet! :)
  Ha en flott kveld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *