Hvor er jeg?

Det var den dagen da alt gikk dit det gikk. Vi var alle i samme båtis. Trærne vokste og falt ikke ned. Det var sånn det var.

Noen spiste piller, andre fiskepinner. Selv spiste jeg brukte teposer. Jeg hadde vondt i magen hele tiden. Min bestemor kjeftet hele tiden på meg fordi jeg ikke ville spise kaffegrut i stedet.

En bil kom og gikk. Eller rettere sagt – den trillet. Sjåføren trallet og trillet i sin bil. Det var en bil med stil. En bil med stil. Så kom en stein trillende. Og bilen ble flat. Steinen trillet ut i vannet og lagde en stor bølge. Bølgen skylte båtisen med oss alle avgårde. De andre falt av og jeg mistet dem. Nå er jeg her.

Hvor er jeg?

 
 
 
 
avatar

About Vebjørn Sletten

Bor i Mo i Rana og liker å skrive litt. Jeg heter Vebjørn, men blogget tidligere som Johni Schuweldahl. Nå vil jeg bare være Vebjørn når jeg blogger ;)
Uncategorized , ,

3 comments


  1. Hos DiplomIs?

  2. Hos DiplomIs?

  3. Ehm… I drømmeland?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *