Listhaug, lister, First House og faens oldemor!

Sylvi Listhaug er mye i media for tiden. Hun har jobbet i et PR-byrå, hvor hun har hatt kunder. Disse kundene står på en liste som hun har delt med en departementsråd. Ingen andre har sett liste utenom han (og selvsagt hun selv, men det ligger jo litt i kortene).

Så får man inntrykk av dette: Nå har vi en blå regjering, og da er alt blitt VERRE enn noen gang! Norge er i ferd med å bi gjennomkorrupt! Nei og nei, hvor skal dette gå?

Ærlig talt: Er folk idiot i hodet eller? Forrige regjerings partier er jo det som har levert desidert flest folk til disse PR-byråene. Pølse-Hansen, Jens Stoltenberg sin tidligere statssekretær. SV-ere, SP-ere, ja folk fra nesten alle parti.

Bare får å si det rett ut: Jeg synes PR-byråene er noe forbanna skit! De eneste som har sagt noe som helst fornuftig i denne debatten er Venstre. De foreslår et sentralt lobbyregister, slik at alt sånt blir registrert og tilgjengelig for både media og andre politikere. Imidlertid har alle andre parti fra ytterste venstre til ytterste høyre stemt i mot, da dette jo muligens gjør deres jobbmuligheter vanskeligere, etter et eventuelt bortfall av plass i storting eller regjering.

De som hyler høyest i denne debatten i disse dager bør nå stemme for dette forslaget. Ellers har de null troverdighet i mine øyne.

4
 
 
 
 
avatar

About Vebjørn Sletten

Bor i Mo i Rana og liker å skrive litt. Jeg heter Vebjørn, men blogget tidligere som Johni Schuweldahl. Nå vil jeg bare være Vebjørn når jeg blogger ;)
Uncategorized , ,

2 comments


  1. Totalt enig. Pr-svina må lovreguleres ut av demokratiet, de har no busiess der

    1

    • Helt riktig, dette har ingen ting med demokratiet å gjøre! Det bare forsøpler det. Partiene som argumenterer mot et lobbyregister og mer regulering skjuler seg bak svada som: “Jamen, da blir det jo så mye vanskeligere for velgerne å ha kontakt med sine folkevalgte!”
      My ass! PR-byråene er vårt motsvar til Super PACS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *