Fredag 21.02.2014

Jeg tenkte jeg skulle skrive et flammende innlegg om Ukraina. Om hvor irritert jeg er over alle som kommenterer på norske kommentarfelt, disse skråsikre lavpannede drittsekkene, som synes å vite ALT om absolutt ALT og alle. Halvparten jubler over at alt nå blir gull og grønne skoger, mens andre halvparten simpelthen elsker Yanoucovich og synes alle som ikke liker han er korrupte mennesker som er i lomma på USA.

Men jeg gidder ikke. Jeg har lest ordentlige artikler av ordentlige folk som faktisk kan noe om emnet, og som har et litt mer balansert syn. Jeg greier ikke ha et balansert syn akkurat nå. Alt for usaklig, alt for trøtt og irritert.

Så kan jeg melde at jeg har kjøpt en dings. En dings ingen andre skjønner hva er, eller skjønner nytten av. Bare jeg som skjønner hvorfor jeg har kjøpt den, og hvorfor jeg synes det er en bra ting. Jeg gidder ikke forklare hvorfor. Kan si såpass mye at det er en dings som bl.a. er en trådløsruter, og var en bedre trådløsruter enn den forrige – som BARE var en trådløsruter. Men jeg gidder ikke ta bilde og skrive mer om det. Vil bare si at det var en nyttig dings, og vel verdt pengene.

Men: Jeg kan derimot si at jeg har sett en film som var midt i blinken for meg akkurat nå! Filmen het “2 Guns” og var med Mark Wahlberg og Denzel Washington. Akkurat passe dum og underholdende film, for en som føler seg akkurat passe dum og trenger å bli underholdt.

Ingen smilefjes denne gangen. Jeg begynner å synes det er blitt en uting med alle disse smilefjesene, og prøver å slutte med de.

Takk for i aften.

 

5
 
 
 
 
avatar

About Vebjørn Sletten

Bor i Mo i Rana og liker å skrive litt. Jeg heter Vebjørn, men blogget tidligere som Johni Schuweldahl. Nå vil jeg bare være Vebjørn når jeg blogger ;)
Uncategorized , ,

9 comments


 1. Hun med kringle på hodet er løs igjen så jeg. Tror jeg. Jaja, bare vi ikke blander oss bort i det disse syrerene driver med får det våge seg.

  • Ja, jeg ser at fru “Kringlebotn”, vel og merke i en litt redusert og mindre “Milfy” versjon, er i frihet.

   • Hun har visst uttalt at hun ikke er så keen på noe slags gjenvalg, men hun har sagt mye rart tidligere også. Kanskje er presidentpalasset litt harry for hennes smak ?

    • Sikkert greit at noen andre får prøve seg nå. Vet ikke. Tror det beste vi kan gjøre er å vente å se. Bare reagerte på hvor mange som var så forferdelig skråsikre i kommentarfeltene, når de aller fleste eksperter på emnet er skeptiske og avventende.
     Men så er jo konspirasjonsteorier i vinden for tiden, det interessante er jo nå at det kommer frem fra begge sider av det politiske spekteret.

 2. til:Vebjørn Sletten
  Mange snakker om todeling, – øst/vest. Tsjekkoslovakia fikset jo det. Men, Ukra og Ina ? Hmmm

  • Aner ikke. Som sagt så er det beste man kan gjøre å avvente, men selvsagt ta sterk avstand fra bruk av makt, nå som Putin synes å ta helt av.
   Det forundrer meg at SV og andre på venstresiden nå plutselig synes ett av Europas mest korrupte og høyrevridde regimer er fine greier? Vel og merke er USA absolutt ikke snilleste gutt i klassen, men Russland? De er vel forlengst utvist på gangen….

   • Det snakkes om renneløkke. Og Obama er NATO sjef og kan ikke la det herske tvil om hvem som er tøffest i trynet. Jaja, da er vi med enda en gang. Litt nærmere enn Libya denne gangen.

    • Jeg vet ikke hva de skal oppnå. Uansett kan man ikke la vær å reagere – i alle fall på diplomatisk politisk nivå. Hvorvidt det faktisk er noe man man gjøre, vet jeg ikke.
     Så har jeg prøvd meg på diskusjonsforum igjen… Det skal jeg aldri gjøre igjen :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *