Eurovision og damer med skjegg (eventuelt herrer i kjole)

Jeg er en liberal mann. Jeg aksepterer at folk lever som de lever, om de er homoseksuelle, lesbiske eller transpersoner. Disse skal delta i samfunnet som de er, og aksepteres for det de er: Mennesker som deg og meg.

Derfor synes jeg det var flott at det var en dame med skjegg som DELTOK i Eurovision. Imidlertid er det ikke riktig at vedkommende dame med skjegg (eller herre i kjole) vant FORDI vedkommende VAR en dame med skjegg (eller herre med kjole), når vedkommende vitterlig sang en middelmådig sang. Det ville vært like feil om en dame med skjegg (eller herre i kjole) IKKE vant med en BRA sang FORDI vedkommende var en dame med skjegg (eller herre i kjole).

Mvh
Herre med skjegg (grunnet manglende barbering), iført treningsbukse som snart skal spise Grandiosa :)

 

7
 
 
 
 
avatar

About Vebjørn Sletten

Bor i Mo i Rana og liker å skrive litt. Jeg heter Vebjørn, men blogget tidligere som Johni Schuweldahl. Nå vil jeg bare være Vebjørn når jeg blogger ;)
Uncategorized , ,

6 comments


 1. Vitterlig en middelmådig sang? Dette må du utdype.

  Hvilke sanger var det som utfra en faglig og teknisk vurdering, både musikalsk og fremføringsmessig, overgikk “Rise like a Phoenix”? Hva var det som trakk den ned og eventuelle andre opp? Eller bruker du ordet middelmådig utfra ren synsing, fordi du ikke liker sangen like godt som flesteparten av de stemmeberettigede under ESC? Er du blant dem som normalt bifaller den låten som til enhver tid ligger på førsteplassen på hitlistene rundt omkring i Europa?

  “Rise like a Phoenix” var ikke min favoritt. Min favoritt var nok antagelig litt mere “middelmådig”, sett fra kvalifisert hold.

  Kos deg med grandiosaen :)

  3

  • Ut i fra å ha hørt 2-3 sanger, hvorav 1 var dårligere, og 1 var bedre anser jeg den som middelmåding :)

   Imidlertid er dette alt for dårlig research, og jeg tar selvkritikk. Sterk alkohol må kjøpes inn, og jeg kommer videre til å tvinge meg til å høre gjennom disse forferdelighetene.

   Stay tuned for en oppfølger 😀

   1

 2. Ja, “Rise Like a Penis” var en helt typisk midt på treet sang sånn rent ESC-messig, og jeg våger meg på teorien om at det er der den hadde havnet hadde det ikke vært for den ekstra staffasjen og den markerte “in-your-face-Putin” -faktoren.

  Hvordan jeg skal kunne forsvare dette synspunktet ut fra den alment kjente BSA (“Best Song Algorithm”) aner jeg selvfølgelig ikke.

  Ønsker treningsbuksen din god appetitt :)

  7

 3. Da MGP er en låtskriverkonkuranse, burde vel egentlig artistene stått bak et sceneteppe eller lignende inntil juryen hadde avsagt sin dom.

  1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *