Alt for tidlig jul

Jeg vil anta at i år, som alle tidligere år, blir det alt for tidlig jul. Så tidlig jul, at den bli jula helt ferdig 2 uker før jul. Da er det like greit å ta det fullt ut, og komme med et lite juledikt. Dette er svært avansert lyrikk, faktisk i verdensklasse! Du formelig ser at jeg faktisk har studert Nordisk litteratur. Jaja, her er det:

I heftig jubelrus
tar jeg meg en julebrus
og med jubelord
går jeg på julebord!

Ha en riktig god sykt mange uker før jul!

 

 
 
 
 
avatar

About Vebjørn Sletten

Bor i Mo i Rana og liker å skrive litt. Jeg heter Vebjørn, men blogget tidligere som Johni Schuweldahl. Nå vil jeg bare være Vebjørn når jeg blogger ;)
Uncategorized ,

3 comments


  1. God jul ! Nyttårsfeiringen utsettes til helgen.

  2. avatar mette røbergeng

    Hahahaha, Vebjørn den var skikkelig god. ” Det var forfattaren sjøl som las…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *