En ballerina med tæring

Jeg har en stålampe i stua, som for tiden er eneste kilde til lys når det er mørkt. En sak jeg kjøpte for ca. 10 år siden. Egentlig en ganske flott lampe som du kan se her:

IMG_0512Problemet er, at når man går klenodiet nærmere i sømmene, så er det på tur å ramle i stavene. Hele konstruksjonen er full av bittesmå skruer med elendige gjenger, som sitter dårlig, og er umulig å komme til å skru igjen. Den der sokkeltingen, hvor lyspæra sitter, sitter løst. Må stadig vekk rette på den, siden alt sitter løst. I det hele tatt en vanskapt konstruksjon. Jeg fikk et bilde i hodet, noe som var vakkert, men dødsdømt!

En ballerina med tæring!

Så ble mitt hode fullt av syke tanker, som gjorde at jeg humret. Ja, for det er jo en mulighet til å:

“Kjøre brannbil i begge ender!”

Syke syke tanker.

4
 
 
 
 
avatar

About Vebjørn Sletten

Bor i Mo i Rana og liker å skrive litt. Jeg heter Vebjørn, men blogget tidligere som Johni Schuweldahl. Nå vil jeg bare være Vebjørn når jeg blogger ;)
Uncategorized , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *